Blog

7. Mihov memorial

29. september 2015 ob 9:44

V spomin Mihi Valiču, ki se je pred sedmimi leti ponesrečil na sestopu s Čo Oja, prirejamo 7. Mihov memorial. Tekli in kolesarili bomo po poteh kjer se je Miha pripravljal za svoje odprave.

Prireditev je netekmovalnega značaja in bo potekala po polhograjskih hribih med Šentvidom in Škofjo Loko.

Dobimo se v soboto 3.10.2015 ob 10h v Šentvidu pred Narodnim domom (Prušnikova 99). Od tam se bomo podali po poteh, kjer se je Miha ponavadi pripravljal za odprave.

Proga bo postavljena v dveh različicah, tekaški in kolesarski, potekala pa bo v obliki enostavne orientacije z vmesnimi kontrolnimi točkami, ki bodo vrisane na karti. Karto udeleženci prejmejo na štartu.

TekaÅ¡ka proga bo dolga okoli 20 – 30 km (cca 4 ure), kolesarska pa malo daljÅ¡a, a v podobnem časovnem okviru. Na polovici proge bomo za udeležence pripravili tudi osvežitev (pijačo in prigrizek).

Cilj bo na obrobju Škofje Loke (karta), kjer boste postreženi z obilno količino jedi na žlico (mesna in zelenjavna varianta) ter pijačo. Možno pa bo tudi prespati. V tem primeru priporočamo, da si prinesete šotor in spalno vrečo.

Na štartu bo možno pustiti osebno opremo (rezervna oblačila ipd.), ki bo prepeljana na cilj. Prevoz nazaj v Ljubljano ali kamorkoli drugam si udeleženci organizirajo sami. V primeru slabega vremena se memorial prestavi na nedeljo.

Kdor se ne more udeležiti aktivnega dela, lahko pride direktno na cilj po 14. uri, kjer bomo nadaljevali z druženjem do poznega večera ali naslednjega jutra.

Udeležba je brezplačna, zaradi lažje organizacije pa so potrebne prijave. Prijavite se prek obrazca http://goo.gl/forms/G3WyCqoljf. Prosimo, da se prijavite najkasneje do četrtka 1.10.2015.

Morebitne dodatne informacije lahko dobite na 031 649 129 (Blaž Grapar)

Lepo vabljeni

 

Brez komentarja

Brez komentarjev.

Oprostite, obrazec za komentarje je trenutno zaprt.

Kategorije:

Arhiv:

RSS Viri: