Blog

6. Mihov memorial

24. september 2014 ob 14:34

Šest let je že minilo odkar se je naš prijatelj Miha Valič, ponesrečil na sestopu s Čo Oja. Težko je verjeti da čas tako hitro leti, Miha pa je še vedno močno zasidran v spominih tistih, ki smo ga poznali in z njim delili doživetja. Njemu v spomin prirejamo 6. Mihov memorial.

Letos bomo nekoliko priredili traso in jo zaključili na Rašici, kjer bo obuditev koče na Rašici, ki je pod okriljem našega planinskega društva. Prireditev je netekmovalnega značaja in bo potekala na območju Polhograjskih hribov, Šmarne gore in Rašice.

Dobimo se v soboto 4.10.2014 ob 10h v Šentvidu pred Narodnim domom (Prušnikova 99). Od tam se bomo podali po poteh, kjer se je Miha ponavadi pripravljal za odprave.

Proga bo postavljena v dveh različicah, tekaški in kolesarski, potekala pa bo v obliki enostavne orientacije z vmesnimi kontrolnimi točkami, ki bodo vrisane na karti. Karto udeleženci prejmejo na štartu.

Tekaška proga bo dolga okoli 20 – 30 km (cca 4 ure), kolesarska pa malo daljša, a v podobnem časovnem okviru. Na polovici proge bomo za udeležence pripravili tudi osvežitev (pijačo in prigrizek).

Cilj bo na planinski koči na Rašici, kjer boste postreženi z obilno količino jedi na žlico ter pijačo. Pripravili bomo tudi krajši spominski program.

Na štartu bo možno pustiti osebno opremo (rezervna oblačila ipd.), ki bo prepeljana na cilj. Prevoz nazaj v Ljubljano ali kamorkoli drugam si udeleženci organizirajo sami. V primeru slabega vremena se memorial prestavi na nedeljo.

Kdor se ne more udeležiti aktivnega dela, lahko pride direktno na cilj po 14. uri, kjer bomo nadaljevali z druženjem do poznega večera ali naslednjega jutra.

Udeležba je brezplačna, zaradi lažje organizacije pa so potrebne prijave. Prijave na telefonu 030 160 820 ali na e-mail tina.leskosek@gmail.com, kjer lahko dobite tudi dodatne informacije. Ob prijavi sporočite ali boste tekli ali kolesarili. Prosimo, da se prijavite najkasneje do srede 1.10.2014.

Lepo vabljeni,
AO Rašica

Brez komentarja

Brez komentarjev.

Oprostite, obrazec za komentarje je trenutno zaprt.

Kategorije:

Arhiv:

RSS Viri: