Blog

Poročilo s 4. Mihovega memoriala

9. oktober 2012 ob 11:33

Minilo je že 4 leta odkar se je ponesrečil naš prijatelj Miha Valič. Čas gre naprej in vse kar nam ostane so lepi spomini na prijatelja, lepe, nore in zabavne trenutke, ki smo jih preživeli skupaj. Z memorialom poskušamo ohranjati spomin nanj in krepiti duh, ki ga je sejal med nami.

Tokrat smo že četrto leto izpeljali športno prireditev netekmovalnega značaja kjer tečemo in kolesarimo po poteh v Polhograjskih dolomitih, kjer se je Miha ponavadi pripravljal na odprave. Ponavadi je tik pred odhodom na odpravo s podobnim tekom preizkusil svojo kondicijo.

Letos se nas je na štartu zbralo okoli 70 udeležencev. Približno polovica tekačev in polovica kolesarjev. Tekaška proga je bila dolga okoli 24km, kolesarska pa okoli 35. Obe z izdatnim številom vzponov in spustov.

Po zaključku “aktivnega” dela je sledil še piknik na cilju v Gostečah pri Škofji Loki, ki se je, kot ponavadi za nekatere zavlekel do naslednjega jutra.

Zahvalil bi se vsem udeležencem da so dodali sebe v spomin na Miho, še posebej pa vsem, ki so mi pomagali izpeljati tokratni memorial. Hvala tudi alpinističnemu odseku, planinskemu društvu in vsem posameznikom, ki so omogočili, da smo prireditev lahko tudi finančno pokrili.

Se vidimo naslednje leto!

Blaž Grapar

Brez komentarja

Brez komentarjev.

Oprostite, obrazec za komentarje je trenutno zaprt.

Kategorije:

Arhiv:

RSS Viri: