Blog

4. Mihov memorial

1. oktober 2012 ob 12:55

Pred štirimi leti nas je pri sestopu s Čo Oja nepričakovano zapustil naš prijatelj Miha Valič. Tudi letos bomo v spomin nanj priredili memorial.
Prireditev netekmovalnega značaja bo potekala po polhograjskih hribih med Šentvidom in Škofjo Loko.

Dobimo se v soboto 6.10.2012 ob 10h v Šentvidu pred Narodnim domom (Prušnikova 99). Od tam se bomo podali po poteh, kjer se je Miha ponavadi pripravljal za odprave.

Proga bo postavljena v dveh različicah, tekaški in kolesarski, potekala pa bo v obliki enostavne orientacije z vmesnimi kontrolnimi točkami, ki bodo vrisane na karti. Karto udeleženci prejmejo na štartu.

Tekaška proga bo dolga okoli 30 km (cca 4 ure), kolesarska pa malo daljša, a v podobnem časovnem okviru. Na polovici proge bomo za udeležence pripravili tudi osvežitev (pijačo in prigrizek).

Cilj bo na obrobju Škofje Loke (karta), kjer boste postreženi z obilno količino jedi na žlico (mesna in zelenjavna varianta) ter pijačo. Možno pa bo tudi prespati. Priporočamo, da si prinesete šotor in spalno vrečo.

Na štartu bo možno pustiti osebno opremo (rezervna oblačila ipd.), ki bo prepeljana na cilj. Prevoz nazaj v Ljubljano ali kamorkoli drugam si udeleženci organizirajo sami. V primeru slabega vremena se memorial prestavi na nedeljo.

Kdor se ne more udeležiti aktivnega dela, lahko pride direktno na cilj po 14. uri, kjer bomo nadaljevali z druženjem do poznega večera ali naslednjega jutra.

Udeležba je brezplačna, zaradi lažje organizacije pa so potrebne prijave. Prijave na telefonu 031 649 129 ali na e-mail blaz.grapar@gmail.com, kjer lahko dobite tudi dodatne informacije. Prosimo, da se prijavite najkasneje do torka 2.10.2012.

Lepo vabljeni vsi, ki pogrešate Mihca!

Brez komentarja

Brez komentarjev.

Oprostite, obrazec za komentarje je trenutno zaprt.

Kategorije:

Arhiv:

RSS Viri: