Blog

Dodatna navodila za Mihov memorial

29. september 2009 ob 10:57

Trasi za kolesarje in tekače sta precej podobni. Medtem ko tekaška trasa poteka po ustaljenih cestah, kolovozih in markiranih poteh, se kolesarska trasa izogne nekaterim predelom, ki s kolesom niso prevozni. (Glej karto)

Kolesarska trasa je dolga cca 30km na njej pa se napravi okoli 1000 metrov vzpona. Potreben čas je od 2,5 h naprej. Tekaška proga je malenkost daljša, na njej pa se napravi okoli 1000 metrov vzpona.

Organizirane osvežitve na sami trasi ni, so pa ob poti gostilne in kmečki turizmi kjer se je moč osvežiti. Zato imejte s seboj nekaj malega denarja ali pa imejte pijačo s seboj.

Cilj obeh tras je na tabornem prostoru na sotočju obeh Sor v Škofji Loki (glej karto), kjer bo tudi piknik in večerni taborni ogenj. Za hrano in jedačo bo poskrbljeno v obilni meri, pobirali pa bomo 5 EUR ‘prostovoljnih’ prispevkov, da pokrijemo še ostale stroške. Na tabornem prostoru je mogoče tudi prespati če prinesete šotor in ostalo opremo.

Predlagamo, da se vas več skupaj dogovori s kom, ki bo šel direktno na piknik, da vam pripelje suhe obleke in ostale stvari, ki jih boste potrebovali po zaključeni trasi. Hrana in pijača bosta pripravljeni od 1h popoldne naprej kar naj bo orientacijski čas za tiste, ki bodo prišli neposredno na piknik.

Trasa ni označena zato si dobro oglejte, kje poteka, je pa njen potek dokaj enostaven.

Dodatne informacije na blaz.grapar@gmail.com oz. 031 649 129

Vris poti:
Manjša različica 1.3 MB

Večja različica 4.9 MB

2 komentarjev

 1. Super. Blaž je edinole malce narobe vrisal cilj v Škofji Loki. Travnik se nahaja prek mosta in desno od tam, kjer je vrisan cilj (stadion).
  Tisti, ki pa boste prišli z avtomobili lahko parkirate na parkirišču tostran Sore. Poglejte si zemljevidek in ortofoto posnetek.


  Komentar avtorja Igor — 1. oktober 2009 @ 0:35

 2. Blaž in ostali,

  v soboto na teku sem se mel super fino. Zelo ste se potrudili pri organizaciji dogodka. Upam, da smo vsi tako uživali.

  Lep pozdrav,

  David
  PK Rifnik

  Komentar avtorja David — 8. oktober 2009 @ 7:20

Oprostite, obrazec za komentarje je trenutno zaprt.

Kategorije:

Arhiv:

RSS Viri: