Blog

Mihov Memorial

3. september 2009 ob 13:20

Pred slabim letom se je v Himalaji ponesrečil naš prijatelj Miha Valič. Njemu na čast bomo 3. oktobra priredili spominski tek iz Ljubljane do Škofje Loke prek Polhograjskih dolomitov.

Miha se je med pripravami na odprave prav na tej trasi velikokrat kondicijsko pripravljal. Zato se bomo po tej trasi odpravili tudi mi. Najbolj zagrizeni bodo traso pretekli, ostali pa jo bodo z nekaterimi obvozi lahko prekolesarili. Trasa je dolga okoli 30km.

Tek oz. kolesarjenje bomo pričeli ob 9h na Trubarjevi 77 v Ljubljani, kjer je Miha dolga leta živel, zaključili pa v Škofji Loki, kjer bo organiziran piknik oz. srečanje z večernim tabornim ognjem. Kdor se dopoldanskega teka oz. kolesarjenja ne bo mogel udeležiti pa je seveda vabljen na piknik v Škofjo Loko.

Natančne informacije o trasi in ostalih podrobnostih bodo objavljene naknadno (tudi na tej strani). V primeru slabega vremena se memorial prestavi na naslednji vikend.

3 komentarjev

 1. Lepa gesta
  me je prevzelo, ali drugače rečeno, se me je dotaknilo
  in bi rad bil zraven, čeprav ne obljubljam
  ker imam prepoln kolendar

  LP
  ZdravkoC

  Komentar avtorja ZdravkoC — 3. september 2009 @ 22:23

 2. Lepo. Se vidimo na teku.

  Lp, Štefan

  Komentar avtorja Štefan — 4. september 2009 @ 14:00

 3. Mihovim prijateljem,

  cudoviti ljudje ste, da organizirate ta tek. Sama sem z Mihom pretekla to traso – prav od Trubarjeve 77 do Skofje Loke. On za trening pred eno svojih odprav, jaz pa za enega od svojih treningov za maraton. Letos bom samo teden po obletnici njegove smrti mislila nanj na Melbourne maratonu.

  Miha zelo pogresam. Hvala vsem, ki se ga spominjate. Tako bo vecno zivel.

  Oja

  Komentar avtorja Oja — 7. september 2009 @ 7:14

Oprostite, obrazec za komentarje je trenutno zaprt.

Kategorije:

Arhiv:

RSS Viri: