Blog

5. Mihov memorial

12. september 2013 ob 10:22

Že petič prirejamo memorial v spomin na prijateljaMiho Valiča, ki se je pred petimi leti ponesrečil na sestopu s Čo Oja.

Prireditev netekmovalnega značaja bo potekala po polhograjskih hribih med Šentvidom in Škofjo Loko.

Dobimo se v soboto 5.10.2013 ob 10h v Šentvidu pred Narodnim domom (Prušnikova 99). Od tam se bomo podali po poteh, kjer se je Miha ponavadi pripravljal za odprave.

Proga bo postavljena v dveh različicah, tekaški in kolesarski, potekala pa bo v obliki enostavne orientacije z vmesnimi kontrolnimi točkami, ki bodo vrisane na karti. Karto udeleženci prejmejo na štartu.

Tekaška proga bo dolga okoli 30 km (cca 4 ure), kolesarska pa malo daljša, a v podobnem časovnem okviru. Na polovici proge bomo za udeležence pripravili tudi osvežitev (pijačo in prigrizek).

Cilj bo na obrobju Škofje Loke (karta), kjer boste postreženi z obilno količino jedi na žlico (mesna in zelenjavna varianta) ter pijačo. Možno pa bo tudi prespati. Priporočamo, da si prinesete šotor in spalno vrečo.

Na štartu bo možno pustiti osebno opremo (rezervna oblačila ipd.), ki bo prepeljana na cilj. Prevoz nazaj v Ljubljano ali kamorkoli drugam si udeleženci organizirajo sami. V primeru slabega vremena se memorial prestavi na nedeljo.

Kdor se ne more udeležiti aktivnega dela, lahko pride direktno na cilj po 14. uri, kjer bomo nadaljevali z druženjem do poznega večera ali naslednjega jutra.

Udeležba je brezplačna, zaradi lažje organizacije pa so potrebne prijave. Prijave na telefonu 031 649 129 ali na e-mail blaz.grapar@gmail.com, kjer lahko dobite tudi dodatne informacije. Ob prijavi sporočite ali boste tekli ali kolesarili. Prosimo, da se prijavite najkasneje do torka 1.10.2013.

Lepo vabljeni

AO Rašica

Kategorije:

Arhiv:

RSS Viri: