Blog

Cilj memoriala bo v Puštalu

29. september 2010 ob 9:19

Za vse tiste, ki boste prišli pogledat le na zaključek memoriala, kjer bomo kaj pojedli, obudili kak spomin in kako rekli ob večernem ognju, objavljamo lokacijo cilja. Le ta bo v Puštalu pri Škofji Loki.

Oglejte si na kartah:

2. Mihov memorial

13. september 2010 ob 14:16

Tudi letos bomo priredili memorial v spomin našemu prijatelju Mihi Valiču, ki nas je pred dvema letomai nepričakovano zapustil na sestopu iz Čo Oja.

Prireditev netekmovalnega značaja bo potekala po polhograjskih hribih med Šentvidom in Škofjo Loko.

Mavrica, Triglav

Miha v Triglavu

Dobimo se v soboto 2.10.2010 ob 10h v Šentvidu pred Narodnim domom (Prušnikova 99). Od tam se bomo podali po poteh, kjer se je Miha ponavadi pripravljal za odprave.

Proga bo  v dveh različicah, tekaški in kolesarski, potekala v obliki enostavne orientacije z vmesnimi kontrolnimi točkami, ki bodo vrisane na karti. Karto udeleženci prejmejo na štartu.

Tekaška varianta bo dolga okoli 30 km (cca 4 ure), kolesarska pa malo daljša a v podobnem časovnem okviru.

Nekje na polovici proge bo pripravljena osvežitev (pijača in prigrizek).

Cilj bo na obrobju Škofje Loke, kjer boste postreženi z obilno količino jedi na žlico (mesna in zelenjavna varianta) ter pijačo. Sledil bo večerni ogenj ob 18h, kjer se bomo spomnili na Miho, možno bo tudi prespati, a prinesite si šotor in spalno vrečo.

Na štartu bo možno pustiti osebno opremo (rezervna oblačila ipd.), ki bo prepeljana na cilj. Prevoz nazaj v Ljubljano ali kamorkoli drugam si udeleženci organizirajo sami. V primeru slabega vremena se memorial prestavi na nedeljo.

Kdor se ne more udeležiti aktivnega dela lahko pride direktno na cilj po 14. uri, kjer bomo nadaljevali z druženjem do poznega večera ali naslednjega jutra.

Udeležba je brezplačna, zaradi lažje organizacije pa so potrebne prijave. Prijave zbira Janez na telefonu 040 669 902 ali na e-mail janez.toni(afna)gmail.com.

Dodatne informacije pa dobite pri Blažu na telefonu 031 649 129 ali na e-mail blaz.grapar(afna)gmail.com

Lepo vabljeni vsi, ki pogrešate Mihca!

Kategorije:

Arhiv:

RSS Viri: